Skoldator!!!

Äntligen har man då fått skoldatorn! Tog kanske lite längre tid än väntat men det får man faktiskt ta! Men fattar inte riktigt varför alla klagar på att det inte är Mac den är sjukt bra? Ah visst vi är ända skolan i hela Sverige som inte får Mac men den är ändå sjukt bra lixom? Ah skitsamma nu har vi dom ändå så. Nu ligger jag i min säng med datorn i knät och lyssnar på musik efter att ha ätit! Fick kyckling och potatis. Väldigt gott! Men har sjukt ont i magen,har haft det ända sen i lördags,så jag ska inte dricka/äta mjölk tills det gått över. Missa träningen pga av att vi hämta datorn men skitsamma. På måndag ska klassen göra simprov i Åby på gympa lektionen. Aja hörs kanske mer ikv! Om inte så hörs vi imon!

Thank you for all you've done. Forgive all your mistakes. There's nothing I wouldn't do,to hear your voice agian. Sometimes I wanna call you. But I know you won't be there.

Sitter då i min säng med datorn i knät och lyssnar på musik. Skolan ringde i morse och sa att vår gympa/engelska/klassföreståndare var fast uppe i Stockholm pga stormen,så vi börjar inte förrän 09.20. Men självklart ringer dom efter man har ätit frukost och allt det (-.-). Men förhoppningsvis slutar vi klockan 12.00 då. När jag kommer hem ska jag ut med Jack och sen träna! Bloggar mer sen! My mind is gone. I'm spinning round. Deep inside my tears I'll drown.

storm.com??

Det är helt sjukt hur mycket det blåser! Va ju ute med Jack och båda två höll på att blåsa bort! Idag har jag spelat klart SM då,första matchen va vinst och andra förlust. Vilket betyder att vi inte gick vidare. Men är ju iaf vidare med 96-orna ;) Efter första matchen drog hela laget till Ikea och käka där :) Ah,hörs imon!

Gowsi säng

Ligger i sängen med godis och kollar film. Men datorn har lite problem så den hackar och låser sig. Det är nu femte gången som jag startar om datorn. Om jag behöver göra det en gång till så tror jag att jag inte kollar mer. Men ah får se hur det blir med det. Imon är det två matcher som gäller. Sen ska jag ut med Jack. Har ingen aning om när jag kommer hem imon,så får se om jag orkar blogga.

Jag älskar hel dig,inte bara ditt utseende. Din personlighet ditt underbara leende. Du är så underbar snälla ge mig en chans.

Spelat en match i SM idag då. Vi förlorade mot Sävehof men spelade ändå hyfsat bra. Imon har vi två matcher till att spela. Efter matchen så har jag duschat,ätit och bakat. Nu ska jag gå ut med min vovve.

Gitarren och sängen

Ligger i sängen med gitarren i knät och spelar lite. Idag är det ju SM och vi har det hemma hos oss. Eller ah,i Stretered dåh,eftersom Aktiviteten var uppbokad... (-.-). Nu hoppas vi att laget spelar som vi gjorde i söndags när vi vann mot Kärra och inte som i måndags uppe i Stenungsund. Men ah,ni som vill är välkomna och kolla i Stretered idag:) Men ska fixa lite grejor innan vi drar till hallen. Bloggar mer sen!

Jag saknar dig.

Rubriken säger allt. Har haft en sjukt jobbig och tuff vecka,därför jag inte bloggat så mycket. Eller ah inte alls rättare sagt. Idag var jag i skolan och sen tränade jag för första gången denna veckan. Nu sitter jag och lyssnar på musik,som verkligen förklarar hur jag mår/känner just nu. Jag messar även med min underbara och fantastiska vän. Jag vet att jag kan lita på henne till 110% och jag vet att hon inte kommer svika mig. För hon har alltid stannat när alla bara sviker. Hon betyder sjukt mycket för mig. Men ah,är som sagt väldigt trött,så tror att jag ska gå och lägga mig hyfsat tidigt idag. Jag litade på dig. Du sa att vi skulle vara bästa vänner föralltid. Men du lura mig riktigt bra,hoppas du är stolt. Du behandla mig som skit,men vet du? Jag älskar dig fortfarande och jag saknar dig. Men nu vet jag,att jag är starkare utan dig.

SM i Anderstorp!

Well,sitter då i sportarenan i Småland! Anderstorp för att vara exakt. Är ju här med 96-orna och vi har spelat en match,vilken vi vann med 20-15 mot just Anderstorp! Nu äter vi och kollar på handboll,och laddar inför nästa match. Men bloggar kanske mer när vi är på väg hem :)
Puss ❤

Hos farmor!

Då sitter man hos farmor och har precis ätit hennes goda hemmagjorda pannkakor med hennes hemmagjorda äpplemos!
Under lovet har jag väl inte gjort så mycket,varit hemma mest.
Farmor:
Sofia,varför funkar inte min ***** dator?!
Sofia:
Inte vet jag,fråga den?
Farmor:
Tror du den funkar om jag kastar dom här fula glasögonen på den?
Sofia:
Eh nej?
Farmor:
Eller den kanske blir arg på mig?
Sofia:
Mhm,kanske.
Farmor:
SOFIA (skriker) det kommer upp djur på skärmen!
Sofia:
Gör det ju inte,det är ju jag?
HAHA du är för go farmor.

RSS 2.0